ePLC-code

Naziv projekta: ePLC-Code

Opis projekta:

Tvrtka ERGA ugrađuje postojeća i razvija prilagođena rješenja u automatizaciji industrijskih postrojenja, procesnom upravljanju, povećanju energetske učinkovitosti u industriji te optimizaciji proizvodnih procesa.

Kako bi povećala kvalitetu usluga, a u konačnici poboljšala konkurentnost poduzeća, tvrtka ERGA planira predmetnim projektom razviti inovativni softver ePLC-Code i uslugu povezanu s njim kako bi se standardni način programiranja PLC uređaja i razvoja koda zamijenio automatskim generiranjem koda jedinstvenim na tržištu.

Uz pomoć računalnog vida i/ili čitanja datoteka dokumenata, P&I dijagrami i ostali relevantni dokumenti prevode u PLC kod.

Projekt povezuje nekoliko tehnološki naprednih tehnika kao npr. programiranje PLC kontrolera, računalni vid, strojno učenje i umjetna inteligencija u jednu cjelinu.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:


Cilj projekta jest jačanje konkurentnosti tvrtke ERGA na globalnom tržištu usluga automatizacije proizvodnih procesa uvođenjem novog poslovnog modela i unaprjeđenja poslovnih procesa poduzeća. Rezultati projekta je uvođenje jedinstvene ponude na tržištu razvoja PLC koda.

 

Ukupna vrijednost projekta:92.587,07 EUR

EU sufinanciranje projekta: 92.587,07 EUR


Razdoblje provedbe projekta: 08.03.2024. – 08.04.2025.

 

Kontakt osoba za više informacija:  Darko Šamija

Telefon: +385911123235                              

Elektronička pošta: darko.samija@erga.hr   

 

Za više informacija o EU Pozivu iz kojeg je projekt financiran, posjetite stranicu: https://fondovieu.gov.hr/pozivi/11

 

Izrazi koji se u tekstu koriste za osobe u muškome rodu, neutralni su i odnose se na muške i ženske osobe. Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.